top of page

Hemmottelu

Joskus parasta mitä voi toivoa, on hetki rauhallisessa ja rentouttavassa kuumakivihieronnassa tai koko vartalon lempeässä hieronnassa. Sekä mieli että keho lepää!

_MG_2185.JPG

Kasvohoito ja rentouttava puolihieronta 1,5h

Hemmottelupaketti sisältää 1,5 tunnin hoitojakson, joka koostuu kasvohoidosta ja rentouttavasta puolihieronnasta. Kasvohoito sisältää ihon puhdistuksen, kuorinnan, kasvonaamion ja kasvojen hieronnan, jonka tarkoituksena on rentouttaa kasvojen lihaksia ja parantaa ihon kuntoa. Rentouttava puolihieronta kohdistuu yleensä hartioihin, selkään ja niskaan ja sen tarkoituksena on rentouttaa lihaksia ja vähentää stressiä kehossa.

Jalkahoito + säärten sokerointi

Tämä hemmottelupaketti sisältää jalkahoidon ja säärten sokeroinnin, kestoltaan noin 2-2,5 tuntia. Jalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien leikkauksen ja siistimisen, kovettumien poiston, hieronnan ja kynsilakan levityksen. Sokeroinnissa iho kuoritaan, sokerimassa levitetään iholle ja karvat poistetaan juurineen. Paketti rentouttaa ja hoitaa jalkojen ihoa sekä antaa niille kauniin ulkonäön.

_MG_2377.JPG
_MG_2288.JPG

Kuumakivihieronta

Hieronnassa käytetään lämmitettyjä kiviä, joilla hierotaan alue kerrallaan koko keho läpi. Osa kivistä jätetään iholle säilyttämään lämpöä tiettyihin  rentouttaviin pisteisiin. Kuumakivihieronta on todella rentouttava ja hemmotteleva kokemus – ja aivan ehdoton lahjaidea! Hieronnassa käytetään tuoksuvaa öljyä, mikäli olet tuoksuille yliherkkä, niin ilmoitathan siitä aikaa varatessasi.

Klassinen hieronta

on lihashierontaa jonka tarkoituksena on ennaltaehkäistä lihasten aiheuttamia virheasentoja ja lihasspasmeja. Akuuteissa ongelmissa pyritään saamaan helpotus vaivaan ja miettiä apukeinoja tulevaisuuden varalle. Klassisen hieronnan yhteydessä voidaan käyttää myös fasciahierontaa, triggerpainantaa ja kinesioteippausta. Hieronta tehdään aina asiakaslähtöisesti, käyttäen hieronta-aika tehokkaasti asiakkaan hyödyksi.

_MG_2200.JPG

Rentouttava hieronta

on kevyttä, nestekiertoa ja ihoa hoitavaa hierontaa laadukkailla ihonhoitoöljyillä. Hieronnassa hierotaan myös jalkapohjat ja päänahka.

bottom of page