top of page

Hieronnat

Hieronta-ajat ovat pääsääntöisesti aikaperusteisia, mikä tarkoittaa sitä että varattu aika käytetään asiakaslähtöisesti. Mietitään yhdessä mikä on priorisointiperuste hierottavaan alueeseen. Jos hieronta on enemmän lihashuoltoa (mitä se siis parhaassa tapauksessa on!), niin tunnissa ehtii tehdä puolihieronnan. Hieronnat voi maksaa myös e-passilla tai Smartumin hierontasaldoa.

Rentouttava kokovartalohieronta

on kevyttä, nestekiertoa ja ihoa hoitavaa hierontaa laadukkailla ihonhoitoöljyillä. Hieronnassa hierotaan myös jalkapohjat ja päänahka.

_MG_2265.JPG
_MG_2283.JPG

Kuumakivihieronta

Hieronnassa käytetään lämmitettyjä kiviä, joilla hierotaan alue kerrallaan koko keho läpi. Osa kivistä jätetään iholle säilyttämään lämpöä tiettyihin  rentouttaviin pisteisiin. Kuumakivihieronta on todella rentouttava ja hemmotteleva kokemus – ja aivan ehdoton lahjaidea! Hieronnassa käytetään tuoksuvaa öljyä, mikäli olet tuoksuille yliherkkä, niin ilmoitathan siitä aikaa varatessasi.

Klassinen hieronta

on lihashierontaa jonka tarkoituksena on ennaltaehkäistä lihasten aiheuttamia virheasentoja ja lihasspasmeja. Akuuteissa ongelmissa pyritään saamaan helpotus vaivaan ja miettiä apukeinoja tulevaisuuden varalle. Klassisen hieronnan yhteydessä voidaan käyttää myös fasciahierontaa, triggerpainantaa ja kinesioteippausta. Hieronta tehdään aina asiakaslähtöisesti, käyttäen hieronta-aika tehokkaasti asiakkaan hyödyksi.

_MG_2224.JPG
bottom of page