top of page

Yrittäjä Jenny Salmela

Tervetuloa lukemaan minusta hieman lisää

Jenny Salmela

Jenny Salmela

Aloitin yrittäjätaipaleeni vuonna 2015 perustamalla oman hoitolan. Alusta saakka olen toiminut samassa osoitteessa ja viihdyn mainiosti muiden pienyrittäjien seurassa keskustassa. Minulle on alkumetreiltä saakka ollut tärkeää kohdata ihmiset rennosti ja mutkattomasti tuottaen toivottavasti kotiin viemisiksi kohdatun olon ja hyvän mielen. Tämä on aika hienosti onnistunutkin ihan vain olemalla oma itseni.

 

“Pienikin hetki voi olla tarkoituksellinen, keholle ja mielelle.”
(Tämä voisi olla vaikka oma mottoni.)

 

Kosmetologin pätevyyden lisäksi valmistuin vuonna 2019 myös koulutetuksi hierojaksi. Niinpä hoitolan palveluvalikoimaan kuuluu tänä päivänä myös lihashuolto. Ihminen on niin moniulotteinen kokonaisuus, ettei kouluttautuminen ja uuden oppiminen taida koskaan loppua. Hierontatyylini on lihaksia muokkaava, käytän jonkin verran myös mobilisoivaa hierontaa ja otan työskennellessäni huomioon kokonaisuuden, johon tottakai kuuluu lihaskalvot, lymfajärjestelmä, hermot ja nivelet sekä niiden toiminta yhteen.

 

Teen myös ripsienpidennyksiä ja kestovärjäyksiä kulmiin ja ripsiin. Sokerointi on iso osa työtäni, ja sen suosio kasvaa vuosi vuodelta. Jalkahoidoissa parasta on heti saatava apu, oli kyse sitten kovettumista tai känsistä, niin pois lähtiessä on kevyt askel. Kasvohoidoissa painopiste on hetkeen rentoutumisessa ja opastuksessa oman ihon kanssa elämiseen, toki aina asiakkaan tarpeet ja varattu hoito huomioiden.

 

Ajanvarauksia toivoisin pääsääntöisesti tehtävän nettiajanvarauksen kautta. Näin saadaan säilytettyä rauhallinen hoitoaika muille asiakkaille. Jos ajanvaraus netissä ei jostain syystä onnistu, ota yhteyttä viestillä. Myös aikojen peruutuksiin toivon käytettävän tekstiviestejä ja liikkeen numero löytyy myös whatsappista. Nopein tapa varata aika on klikata Varaa- täppää ja etsiä itsellesi sopiva hetki hemmotteluun..

 

Sydämellisesti tervetuloa laittautumaan kauniiksi, hoidattamaan ongelmaa tai rentoutumaan – hetki itsellesi ja kehollesi ei ole koskaan pahitteeksi!

  • Instagram - Jennyn Hetki
  • Facebook - Jennyn Hetki
bottom of page