top of page

Sokeroinnit

Sokeroinnilla tarkoitetaan ihokarvojen poistoa iholta pehmeää sokerimassaa käyttäen. Sokerointi on iholle hellävarainen ja tehokas, sillä karva repäistään iholta kasvusuuntaan jolloin karvatuppi kärsii vähemmän kuin esimerkiksi vahauksessa. Karva pysyy poissa pidempään ja on takaisin kasvaessaan pehmeä, eikä terävä kuten sheivatussa sängessä.

Sokerilla voidaan poistaa melkein mitä karvoja tahansa. Hiukset ja miesten parta ovat liian syvällä kasvavia juurineen poistoon, mutta muilta ihoalueilta poistoa voidaan ainakin kokeilla.

 

Kun tulet sokerointiin – sopiva karvan mitta on noin puoli senttiä. Sokeroinnilla saadaan irti lyhyempikin karva, mutta se on työläämpää. Pitempi karva taas tuottaa turhaa kipua, koska sen oikeassa suunnassa sokeriin saaminen on hankalaa. Kovin pitkät karvat olisikin suositeltavaa lyhentää jo kotona.

Ajanvarauksesta löydät erilaisia sokerointivaihtoehtoja. Sokerointi tuntihintana on tarkoitettu asiakkaille, jotka ovat käyneet sokeroinnissa jo pitkään, jolloin sokerointi on jo nopeampaa. Perusaika on puoli tuntia ja lisäaikaa saa lisäpalveluista. Varaa sokerointi tuntihintana vain siinä tapauksessa, että asiasta on sovittu edellisellä sokerointikerralla. Tuntihinnassa veloitetaan varatun ajan hinta.

_MG_2375.JPG
bottom of page