top of page

Kasvohoidot

Kaikissa kasvohoidoissa käytetään laadukasta ProfiDerm tai
BeautyXpert- ammattikosmetiikkasarjaa. Sarjat valmistetaan bulgariassa, ja yli 30 vuoden ammattitaidolla niihin on yhdistelty toimiva kokonaisuus luonnosta löytyviä aktiiviaineita sekä turvallisia synteettisiä ainesosia. Sarja on allergiatestattu, parabeeniton, alkoholiton ja GMO-vapaa. Myynnissä tuotteita myös kotihoitoon.

Kaikkiin kasvohoitoihin kuuluu hyvä, rauhallinen ja rentouttava hieronta. Voit valita mieleisesi kasvohoidon seuraavista vaihtoehdoista:

Rentouttava peruskasvohoito

 Hemmotteleva, rentouttava kasvohoito, joka sopii kaikille. Hoidon aikana voidaan keskustella halutessasi ihosi kunnosta, hoidosta tai ongelmista, mutta yhtälailla voidaan vain nauttia mukavasta hetkestä.

_MG_2175.JPG

Rentouttava peruskasvohoito niskahartiaseudun lihaskalvo(eli fascia) käsittelyllä

Peruskasvohoidon jälkeen käydään läpi niskan, harteiden ja yläselän fasciakalvot. Tehokas apu tiukoista lihaskalvoista kärsiville. Käsittelyn jälkeen nestekierto paranee, lihasten toiminta normalisoituu ja olo on ”joustava”.

Kasvohoito ultraäänipuhdistuksella

Jos ihosi tuntuu elottomalta, ”tukkoiselta”, siinä on pieniä mustapäitä tai tukkeumia tai käytät arjessa paljon meikkiä, on ultraäänipuhdistus paikallaan. Ultraäänipuhdistuksessa ihohuokoset puhdistuvat tuotejäämistä ja ihon omasta talista sekä kuivasta keratiinista. Ultraäänipuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ja on oiva vaihtoehto niin ikääntyvän ihon puhdistukseen ja virkistykseen kuin teinin ensimmäiseksi ihonpuhdistukseksi.

_MG_2143.JPG

Kasvohoito ultraäänipuhdistuksella ja mekaanisella ihonpuhdistuksella

Sama kokonaisuus kuin ultraäänipuhdistuksessa, lisäksi tehdään mekaaninen ihonpuhdistus niille ihoalueille jotka sitä tarvitsevat, kuten nenän ja leuan alueelle.

Puhdistava kasvohoito

sisältää mekaanisen ihonpuhdistuksen. Hyvä valinta jos ihossasi on käsin tehtävän puhdistuksen tarvetta esim. suuria mustapäitä, miliumeja tai rauhallisessa tilassa olevia tukkeumia.

_MG_2126.JPG
bottom of page